Dagens outfit: A while ago

Dagens outfit: Pretty, impractical pants

Bukser fra Designers Remix, strik fra H&M, sneakers fra Adidas

Antrækket her er fra en gang i sidste uge… Jeg købte disse alt for fine bukser i sommer, og de har en skøn elastiktalje, så heldigvis kan jeg lige stadig klemme mig ned i dem!

At de så er svært upraktiske at cykle i på grund af de flagrende bukseben, det er en helt anden sag. Den dag regnede det, så jeg havde faktisk regnbukser på udenpå (at jeg så ikke kan passe dem mere, det er en anden sag…).

Jeg var til jordemoder i går, og alt så ud, som det skulle. Lillepigen er skønnet til at veje 2400 gram og har lagt sig med hovedet ned, så hun rigtig kan sparke på mine højre ribben. Selv har jeg taget knap 5,5 kg på, så jeg tillader mig at gå til frugtkaramellerne (som er min meget sære craving for tiden).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: A while ago