Lidt om amning - og jagten på den perfekte bh

Ganni – just take my money

Skjorte // Shorts // Nederdel

Jeg håber, I har nydt påskeferien! Jeg har været med min lille familie i sommerhuset, hvor vi nogle af dagene fik besøg af venner og familie. Den stod på karrysild og andre lækkerier i solen på terassen, og det har bare været skønt!

Nu må jeg indrømme, at det meste af påsken er tilbragt i sweatpants, forvasket T-shirt og sokker i Birkenstocks, men jeg gad da godt at have skudt påsken i gang i dette fine sæt fra Ganni. Jeg er helt vild med skjorten, men er lidt i tvivl, om det skal være nederdel eller shorts til… Shortsene går bedst til skjorten IMO, men nederdelen ville klart være mere brugbar i min garderobe. Ja, det er hårde valg, vi står over for her på matriklen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om amning - og jagten på den perfekte bh