Og så kom hun...

Hej fra barselsboblen

Sovende baby – jeg bliver aldrig træt af synet <3

Så fløj to uger afsted, manden er retur på arbejde, og hverdagen skal for alvor til at finde sin rytme her i barselsboblen (og det startede jo lige med det benspænd, at vi er skiftet til sommertid).

Under min første barsel gav jeg udtryk for, at barsel for mig ikke nødvendigvis var det glansbillede, som mange måske gør det til. Men jeg kan allerede nu fornemme, at denne barsel bliver anderledes. Jeg har også min søn, som skal afleveres, hentes og underholdes, så jeg kommer ikke til at have samme behov for at fylde min kalender med aftaler og aktiviteter, som jeg havde i min første barsel.

I dag er ambitionsniveauet for eksempel at lave aftensmad og strikke et par pinde på et ærme, der synes aldrig at blive færdigt (hvorfor er ærmestrik så langsommeligt?!). Og ja, min anden barsel ligger lige op ad forårsstart (min første barsel startede i december), så jeg skal da klart ud at nyde solen med min lille bebs i viklen eller i barnevognen <3

Jer rutinerede flergangsfødende: Har I nogle hacks til at få hverdagen til at køre så smooth som muligt? Hit me! 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så kom hun...