Min sorbet-cardigan

Lyserød barsel


Barsel. Der kommer til at være dage, hvor de to små græder i kanon, og overskuddet er lige så fraværende som søvn. Hvor man lige trækker den to minutter ekstra på toilettet bare for at have lidt tid for sig selv.

Men så er der også dage som i går. Hvor man trækker i sine fineste lyserøde sager og spankulerer gennem indre by med sin søster. Taler om stort og småt. Om livet. Der bliver brygget kaffe til én, som man kan drikke, mens den rent faktisk er varm. Hvor bebs snorker lystigt i viklen, mens der bliver indtaget kulinariske herligheder i Torvehallerne. Og solen skinner. Vigtig detalje.

For er der noget, jeg har erfaret, så er det, at barsel ikke er lutter lyserøde dage. Der er også de grå og tågede, som drukner i gylp og eksploderende remoulade-bleer. Men jeg vil forsøge at lade de lyserøde dage fylde mest – selvom det er lettere sagt end gjort.

De lyseøde dage skal gemmes på kontoen, så der kan tankes op, når dagene bliver lidt for remoulade-farvede. Simpelthen.

Med de ord vil jeg ønske jer alle en herlig weekend. Her er den første vask sat over, og om en times tid får vi besøg af sundhedsplejersken (hvorfor føler jeg altid, man er til eksamen med den slags?!). Derefter skal der pakkes, og så drøner min lille familie i sommerhus, hvor solen forhåbentlig kommer til at skinne, så der kan tankes flere lyserøde dage til kontoen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sorbet-cardigan