Jeg savner min mave

Min sorbet-cardigan


Jeg har fået en del spørgsmål omkring den cardigan, som jeg har på i det foregående indlæg, så jeg tænker, at skrive lidt mere om cardiganen i dette indlæg.

Den smukke cardigan er “Sorbet Cardigan”, og opskriften kan købes hos Mille Fryd Knitwear. I dag er der endda 30 procent på hendes opskrifter, hvis I bruger koden “vilma” 😉

Cardiganen strikkes i silk/mohair, hvilket gør den let som et snefug, samtidig med at den er utrolig blød og varm. Jeg har strikket den korte version med fire striber, så den er lidt cropped og perfekt til kjoler og nederdele, men den kan også strikkes i en længere version med fem striber.

Jeg har strikket i Soft Silk Mohair fra Knitting for Olive, der fås i et væld af lækre farver. Jeg har brugt farverne “Pudder”, “Gammelrosa”, “Gråbrun” og “Mørk Sennep”. Jeg drømmer også om at lave en mere sommerlig version, der kombinerer delikate pasteller med opsigtsvækkende neon, men nu må vi se, for min strikkeliste er laaang 😉

Min cardigan er strikket i en str. xs, og der er lidt garnrester. Jeg håber, der er nok til at strikke en “Sorbet Cardigan Mini” til min datter. Opskriften starter dog først ved 1 år, så det haster ikke 😉

P.S. Bukserne er “Ulvaleggings” og kan købes HER, mens huen er “Blondehue” fra bogen “Kærlighed på pinde” af Lene Holme Samsøe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg savner min mave