Ganni - just take my money

Om egostrik – og min nuværende strikkeliste

De sidste mange strikkeprojekter har været til mig selv, og det overrasker mig lidt. Jeg havde troet, at hele foråret skulle bruges på at strikke til lillesøster, men sådan er det ikke blevet.

Inden jeg fødte, fik jeg nemlig en pose med pigetøj af min svigerinde, og deri lå en masse strik, som jeg i sin tid havde strikket til mine to niecer, så hun er ligesom godt dækket ind. Desuden har hun jo også en del fra storebror, som hun sagtens kan få på, så ja, der er ikke det store behov for at strikke til hende, før hun bliver større og kan passe de ting, jeg strikker til hende, i længere tid.

Så er der storebror… Han gider desværre ikke gå i det, jeg strikker, så det er lidt spild af tid at strikke noget til ham. Eller… Hvis jeg strikkede noget med et tog på, så ville han da nok gå i det, men den fine Regnskygenser, jeg har strikket til ham, bliver det et stort NEJ til. Øv!

Derfor strikker mor her til sig selv. Jeg kommer ikke til at vokse ud af det, jeg strikker, og jeg er nok lidt mere taknemmelig over alle de timer, der bliver lagt i den, end min lillemand er for tiden. I har allerede set min Sorbet Cardigan, og jeg er netop blevet færdig med Soft Bomber Jacket, som det dog desværre næsten er blevet for varmt at gå i.

Og jeg kommer skam til at fortsætte med at strikke til mig selv – se bare her:

På pindene har jeg pt. Wrap Me Up Cardigan, som er designet af dygtige PlumMum. Jeg strikker den i rosa garn med guldglimmer i, og den bliver SÅ fin – og heldigvis kan den også bruges om sommeren.

Jeg har før blogget om de populære multistribede cardigans, og nu har jeg fundet en model, jeg må hoppe på. Opskrift og garn fås hos Woolstock, så jeg må snart have trillet barnevognen forbi Østerbro, så der kan indkøbes til dette projekt.

Jeg har efterhånden en masse garnrester liggende, og jeg tænker, der skal gøres kål på dem med denne fine cardigan fra My Favorite Things. Er vild med de fine pufærmer! Og ja, så kommer jeg da også til at have strikket nok cardigans efter dette 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni - just take my money