Om egostrik - og min nuværende strikkeliste

So why don’t you slide?

1. Louis Vuitton //2. Toral // 3. Billi Bi // 4. ATP Atelier // 5. Hermès // 6. Saint Laurent

Jeg har slides på hjernen. De er så praktiske, men samtidig også ualmindelig smarte – og derfor er jeg da også villig til at betale lidt ekstra for at få noget virkelig lækkert (jeg skyder skylden på mine Oran for at have givet mig dén dyre vane…). Her ser I, hvad der pt. residerer på ønskelisten – en pige kan jo altid drømme, ik’? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om egostrik - og min nuværende strikkeliste