Luksus vs. budget: A la Hermès

Dagens outfit: Køligt forår, lun strik

Cardigan har jeg selv strikket, top fra H&M, jeans fra H&M, sneakers fra Adidas og taske fra Mai Jacobsen

Hele sidste uge har lillesøster og jeg bare været hjemme, da hun var ramt af en slem forkølelse. I denne uge har vi dog bevæget os lidt ud for matriklen, så jeg har rent faktisk haft andet end leggings og T-shirt på 🙂 Det eneste gode, man kan sige om det kølige forårsvejr, er vist, at jeg stadig kan bruge min hjemmestrik 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: A la Hermès