So why don't you slide?

Dagens outfit: Leo og lyserød

Top fra Gina Tricot, cardigan har jeg selv strikket, nederdel fra H&M, taske fra Mai Jacobsen, sko fra Chanel

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg langt de fleste dage iført hyggebukser (aka enten leggings eller sweatpants) og en forvasket T-shirt. Men da jeg i dag tog turen ud på mit arbejde for at vise baby frem, besluttede jeg mig for, at jeg måtte gøre bare en smule ud af mig selv. Det trænger man altså til, når man er på barsel 😉

Jeg synes, det er svært at klæde sig på efter en graviditet… Nu har jeg været vant til at klæde mig på med en babybule, men nu har kroppen nogle helt andre proportioner: Brysterne er store, og bulen er væk, og selvom jeg da kan hoppe i mine jeans igen, så er det bare som om, at tøjet ikke sidder helt, som det skal. Det er i og for sig også fint, for kroppen bouncer jo ikke tilbage til sig selv på 0,5, men jeg savner at kunne bruge hele min garderobe… Oh well, det må blive, når jeg er færdig med at amme, hvilket forhåbentlig er om laaaang tid,

Men leopard og lyserødt – det kan I altid regne med, jeg er frisk på, uanset hvordan min krop nu er proportioneret 😉 Jeg bliver også lige nødt til at tippe om Mai Jacobsen, der laver de fineste bum bags. De er ofte udsolgt, men hun er god til at svare på Instagram, hvor I kan blive skrevet på venteliste.

7 kommentarer

 • Vibeke

  Lækkert outfit og du ser super godt ud + sikke en fin cardigan du har strikket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da en totalt snack med flad mave og jeg ved ikke uhsd- især så kort tid efter fødslen 😲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da en totalt snack med flad mave og jeg ved ikke hvad – især så kort tid efter fødslen 😲

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min mave er flad, ja, men bestemt ikke spændstig 😛 Det har jeg nu ikke travlt med dog!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ME

  Kunne du mon lokkes til at skrive lidt om, hvordan din søn har taget at blive storebror? Jeg har selv en datter på hans alder og venter en lillebror om to måneder, så jeg er meget interesseret i at høre andres erfaringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej ME
   Jo, det kan jeg godt skrive lidt om. Men generelt kan jeg sige, at det er gået over al forventning! Han er SÅ kærlig og er vild med lillesøster <3 Der har faktisk ikke været den store reaktion, som vi ellers havde frygtet.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So why don't you slide?