Dagens outfit: Køligt forår, lun strik

Dagens outfit: Sjælden sommerdag

T-shirt fra Ganni // Nederdel fra H&M // Taske fra Mai Jacobsen // Sandaler fra Hermès

Har I haft lang weekend hjemme hos jer? Det har vi, og hvor har det været skønt! Vi fik besøg af mine forældre og min ældste lillesøster i sommerhuset, og sådan noget med mange par ekstra hænder kan altså noget. Min mor og mand fik luget godt ud i et bed, der var totalt belejret af skvalderkål, og min søster svøbte min datter i et tæppe og vuggede hende i favnen, og så stod vi ellers og vendte verdenssituationen, mens jeg lugede ukrudt i et stendige, som vi har for enden af haven. Hvem skulle tro, at ukrudtlugning kunne være så meditativt!

I dag inviterede mine svigerforældre mig på lækker brunch hos &Tradition Courtyard, og det kan altså anbefales! En virkelig hyggelig, lille gårdhave lige ved Kongens Have. Kaffen er faktisk ikke alt for dyr, og så er der brosten i gårdhaven, hvilket alle barslende forældre ved hjælper søvnen hos de små lidt på vej (hvis man som jeg ikke har en lille, stædig én, der ikke vil sove i barnevogn…).

De serverede skyr i de fineste emaljeskål fra HAY, og sådan nogle kan jo også gå til baby-/børnemad, samtidig med, at de er pæne… Bare et tip!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Køligt forår, lun strik