Weekend!

Op ad bakke-barselsuge

Vi er enige om, at Cakenhagens lækre kager tæller som blød mad, ik’? 😉

Nu kommer der lidt ynk og brok – og det er absolut ikke i kategorien, at min verden er ved at falde sammen, men ja, denne uge har altså været lidt op ad bakke! Skal vi ikke bare tage den i punktform? 😉

– Min lillemand slår sine fortænder op i kæben, da han leger lidt for vildt i sofaen i sommerhuset (av, av, av!) og er nu henvist til blød mad og begrænset sut (og han er MEGET glad for sin sut, så nu vænner vi ham fra den, nu vi alligevel er i gang. Wish us luck!)

– Vi skal have skiftet vandmålere i vores ejerforening. Og hvad der skulle have taget én dag, er nu meldt ud til at tage FIRE DAGE. Jamen, jeg kan da sagtens klare fire dage uden rindende vand, når jeg går hjemme med en baby.

– Normalt ville jeg jo så have taget flugten ned på en café, men jeg skal jo være i lejligheden, når VVS’erne kommer.

– Fik jeg nævnt, at vores lejlighed bliver pænt varm, når sommeren så endelig har valgt at komme til Danmark? Og at jeg så er tvangsindlagt til at befinde mig i den? Øv!

– Tilstoppet tårekanal (hos mig, ikke baby). Nogen, der har nogle tricks til at komme det til livs? Heldigvis på retræte, men vil stadig gerne have tips!

Nå, jeg ville brygge mig en kop kaffe og gå jagt efter VVS’erne, der SKAL ordne vores lejlighed i dag – bliver sindssyg af bare at sidde i lejligheden. Suk!

4 kommentarer

 • Hehe et uheld kommer sjældent alene 😉 Jeg døjede meget med tilstoppet tårekanel en overgang på grund af en olie jeg brugte i ansigtet. Det eneste jeg kunne gøre var at vente på at det gik væk at sig selv igen. Så træls. Så holder lige øje her, om der kommer et godt tip til hvis det sker igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er så træls 🙁 Fik ikke nogen mirakel-tips, men det er heldigvis væk nu 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bene

  Ej, hvor lyder det irriterende, Maria! Vi fik skiftet stamrør eller hvad det hedder sidste år, og det var flere måneder med upålidelige håndværkere, der ringede på whenever og bad i gården. Så træls! Kan kun forstille mig, at det må være virkelig nederen med børn!! Håber, der er styr på der snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder som, I fik skiftet faldstamme 😉 Det skal vi også på et tidspunkt *indsæt emoji, der himler med øjnene*
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend!