Sommerhus-tanker

Weekend!

Go’ fredag! En aflyst lægetid (lillesøster skulle have haft sin tre-månders vaccine i dag) og en flad bil, der skal på værksted, kan absolut ikke lægge en dæmper på mit weekendhumør. Solen skinner, og mine to skønne børn vækker mig med de skønneste smil – så kan man da ikke bede om mere!

Det skulle da lige være, at jeg er blevet færdig med mit seneste strikkeprojekt, og jeg har selvfølgelig indkøbt garn til det næste projekt (okay, de næste fire projekter, men hvem tæller?). Kan man andet end at blive glad af de farver? Mere om strik en anden gang, for nu gider lillepigen ikke ligge på sit aktivitetstæppe længere. Rigtig god weekend!

5 kommentarer

 • Nøj, den er altså bare lækker.
  God weekend til dig også.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  hvor er det lækre garn fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Sonja
   Den er strikket med tre tråde på pind 7: Én tråd Arwetta, én tråd Tilia (begge fra Filcolana) og én tråd restegarn, som bindes sammen med magic knot. Garnet, jeg har i hænderne er Dolce Mohair fra Mondial købt hos Woolstock.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvilken en af farverne er dit restgarn?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus-tanker