Op ad bakke-barselsuge

Barselsstrik

Dage bliver til uger, der bliver til måneder, og før jeg har fået set mig om, så er min datter 3,5 måneder gammel. Stop tiden!

Jeg får ikke kigget så meget herind, for jeg vil allerhelst dikke-dikke min baby, og når hun sover, så strikker jeg. Jeg er netop blevet færdig med alle tingene på min strikke-liste, som jeg delte med jer HER, og naturligvis har jeg de næste mange projekter klar 😉

Næste projekt på pindene er denne skønne sag fra Skabagtig. Jeg faldt MED DET SAMME for den, da jeg så den på Instagram. Neon, glimmer og mohair – noget nær et Kinder-æg for mig! Og så skal den strikkes på store pinde, så den skal nok blive hurtigt færdig (hvis baby tillader det…).

Jeg har længe haft Camille Cardigan fra Mille Fryd på min strikke-liste, men jeg har ikke helt kunne bestemme mig for, hvilket garn jeg skulle strikke den i. Igen blev Instagram min “redning”, for da jeg så den strikket op i håndfarvet garn, så var jeg solgt. Jeg har købt det fineste håndfarvede garn fra Woolapyk, og nu skal jeg sådan set bare lave en strikkeprøve og beslutte mig for, om følgetråden skal være hvid eller pudderfarvet…

Og nu skal det hele ikke gå op i cardigans 😉 Inspireret af Frk. Garn har jeg bestilt dette kit hjem fra nuxknit. I kittet kommer alt, hvad man skal bruge til at strikke den fineste taske – I kan jo prøve at gætte, hvilken farve jeg kommer til at strikke den i 😉

Det var lidt om de kommende strikkeplaner, nu må vi se, hvor meget jeg når, nu når lillesøster stille og roligt kommer til at kræve mere opmærksomhed 😉

P.S. Lur mig ikke, om en af disse sommertoppe kommer til at liste sig ind på listen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op ad bakke-barselsuge