Barsel 1.0 vs. barsel 2.0

Sommerhussyssel

Ovenstående billede er lidt over et år gammelt, men det gør det ikke mindre aktuelt. Jeg kan nemlig se, at Moebe, der laver disse fine rammer, har lanceret rammerne i fine farver som blå, rosa, rød og grå – I kan så gætte jer til, hvilket farve jeg craver 😉

De fine rammer kan købes hos Stilleben og kan også fyldes med de populære “blogger-blomster” eller måske en bette evighedsblomst, som set hos Tikkie.

Selv har jeg i hvert fald planer om at lokke lillemanden til at plukke, presse og tørre blomster med mig. Dette fine blomsterpresse-sæt fra Moulin Roty overvejer jeg også at give min niece, der fylder tre her i august.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel 1.0 vs. barsel 2.0