Barselsstrik

Strikkede sommerstriber

I kølvandet af mit indlæg om kommende strikkeprojekter er det nok meget passende, at jeg viser jer mit seneste færdige projekt. Det er denne fine, stribede sag, som er strikket på pind 15, så det går hurtigt.

Det er min fortolkning af de meget populære multistribede cardigans, som jeg tidligere har blogget om, og den er bare perfekt, nu når sommervejret er slået hen i den køligere ende. Garn og opskrift er købt hos Woolstock, som er den fineste strikke-café på Østerbro. Jeg har planer om, at aflægge stedet flere besøg under min barsel, selvom det bliver dyrt i både garn og kaffe 😉

2 kommentarer

  • Stine

    Den er så fin – og jeg skal netop i gang med sådan et strikkeprojekt. Kan du huske, hvilket garn du brugte?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Hov, jeg ser nu, at du linker til opskriften. Jeg havde åbenbart fundet en anden på deres side – og kunne ikke få det til at matche 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsstrik