Barselsstrik

Strikkede sommerstriber

I kølvandet af mit indlæg om kommende strikkeprojekter er det nok meget passende, at jeg viser jer mit seneste færdige projekt. Det er denne fine, stribede sag, som er strikket på pind 15, så det går hurtigt.

Det er min fortolkning af de meget populære multistribede cardigans, som jeg tidligere har blogget om, og den er bare perfekt, nu når sommervejret er slået hen i den køligere ende. Garn og opskrift er købt hos Woolstock, som er den fineste strikke-café på Østerbro. Jeg har planer om, at aflægge stedet flere besøg under min barsel, selvom det bliver dyrt i både garn og kaffe 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsstrik