Sommerhussyssel

Feriestilhed

Min lille familie til barnedåb i det nordjyske <3

Der har været alt for stille alt for længe her på domænet. Jeg har holdt ferie med min lille familie. Eller så meget ferie, som man nu kan holde med en krudtugle på 2 år og otte måneder (vi er ved at skære den sidste lur fra, så der skal underholdes fra morgen til aften) og en lille bebs på 4,5 måned.

Men hvor har jeg bare nydt at være sammen med min lille familie. Sådan helt intenst og koncentreret. Vi har været i sommerhus. Vi har besøgt familie i Nordjylland, og i weekenden får vi besøg af familie og venner her i sommerhuset, hvor vi holder en fest for vores lille pige (og jeg er i totalt denial omkring vejrudsigten…)

I næste uge vender vi tilbage til hverdagen, og jeg fatter slet ikke, at der snart er gået fem måneder af min barsel. Her til efteråret overvejer jeg rent faktisk, om lillesøster og jeg ikke burde gå til noget. Med storebror rendte jeg til det ene, det andet og det tredje, men det behov har jeg slet ikke haft. Men nu når hun trods alt er ved at være større og mere opmærksom, kunne det måske give mening. Vi får se!

Jeg håber, I har haft en skøn sommer, og forhåbentlig kommer der til at ske lidt mere her på domænet, når hverdagen igen returnerer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhussyssel