Når det er knap så deprimerende at rede sit hår...

Intet nyt er godt nyt…

Mine to små pixier <3

Indeholder reklame

Der har været ualmindeligt stille her på bloggen, da vi har været i gang med at renovere lidt i lejligheden. Der skulle skiftes faldstammer i vores opgang, og vi greb muligheden for samtidig at lave nyt køkken. Det betød ingen vand og afløb i tre uger, så derfor flyttede vi ud til børnenes farmor og farfar, hvor jeg ikke lige havde tid til at se til bloggen 😉

Ting har der været rigeligt at se til, og vi er endnu ikke faldet helt på plads herhjemme i lejligheden. Med gru er det også gået op for mig, at jeg kun har lidt over en måned, før jeg skal tilbage på arbejde, så december skal bare stornydes uden for meget stress!

Vi starter måneden med at fejre min dreng, der fylder tre på mandag. Stop tiden, altså!

Søger du et Gellak sæt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det er knap så deprimerende at rede sit hår...