Orange og pink

Sokker til jul

For mange er strømper og sokker en uløselig del af julen. Hvem hænger ikke en strømpe op, som julemanden kan fylde i løbet af natten? Eller hvem har i et øjebliks mangel af kreativitet ikke givet far/bror/onkel strømper i julegave? Ja, for mig har strømper tit været den løsning, når jeg ikke har kunne finde på nogle bedre julegaver. Men efter at have browset igennem Sock Dreams, skal jeg måske tage den tanke op til revidering. Her er strømper og sokker for enhver smag.
Benvarmerne med knapper er supersmarte, hvis man i vintertiden er blevet træt af støvler og gerne vil bruge sine pumps eller ballerinaer. De ribbede benvarmere, som også kan bruges som armvarmere, er rigtig flotte, hvis man bruger dem lag-på-lag i to forskellige farver – det giver sådan lidt et Prada-sok-vibe. Det samme kan siges om over-the-knee-strømperne: Farveblok ala Prada.
Dog ser det ud til, at jeg ikke er den eneste, der gerne vil give/have labre sokker til jul, for de fleste af ovenstående modeller er udsolgt…
(Billeder fra Sock Dreams)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange og pink