Fryns til fødderne

Hello, lover!

Ok, efter “Etro-sandalerne” var det meningen, at jeg ikke skulle købe flere sko. Det var så indtil jeg faldt over disse på eBay. Jeg MÅTTE bare have dem! De startede ret lavt, men jeg havde nogle konkurrenter, der skulle ryddes af banen, så de endte på 200 kroner inklusiv porto – men det er jo heller ikke så slemt, prøver jeg at fortælle mig selv.
Jer, der har læst med i et stykke, vil vide, at jeg ELSKER læderflæser. Jeg synes, at det er en perfekt kontrast mellem det rå læder og de pigede flæser – jeg bliver nok aldrig 100% frou frou! Hvor lækre jeg end synes, de er, så ville jeg nok aldrig selv iføre mig de Christian Louboutins i pink chiffon, som Carrie har på, da hun skal sige farvel til Mr Big. Så er denne version mere mig.
Nu vi taler om eBay, så er jeg i gang med at udarbejde en eBay-guide. Jeg regner med, at første del kommer op i morgen. Så blev der lige lagt en lille teaser ud dér!

(billeder fra eBay)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fryns til fødderne