Skønhed aw08: Mørke øjne

Søndagssang: Placebo – Black-eyed

Ingen søndag uden en sang! Jeg holder mig til skønhedstemaet og har valgt en sang om mørke øjne.

Jeg har valgt Placebo før, og det er faktisk et af de bands, der har overlevet overgangen fra teenage-angst til tidligt “voksenliv”. Jeg er vild med bandets guitarflader og lettere forstyrrede tekster…

Hvad hører I denne søndag? Jeg føler lidt, at jeg ikke rigtig “opdager” noget god musik for tiden, så noget inspiration ville være skønt!

Nå, nu er der en hel masse vasketøj, der ligger og venter – må ned og se, hvordan den nye vaskekælder fungerer…

6 kommentarer

 • Anonymous

  kiss kiss dance dance er også en dansk blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det ved jeg godt. Men under “Al magt til danske modeblogs” har jeg valgt kun at liste dem, der blogger på dansk :)Kiss Kiss Dance Dance kan du finde under “Blogs, jeg lurer – det burde du også!”/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Maria. Når det er søndag vasker jeg tøj til Lykke Li og MGMT, her vedlagt en fantastisk video og sang:http://www.youtube.com/watch?v=UtUI5MC9tVMGod søndag og flotte fund forresten, de der cardigans er SMUKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Sikke en skøn sang og video – tak for det :)Ja, er helt vild med den cardigan, håber den stadig hænger i forretningen, når der er penge på kontoen.Go’ søndag til dig også :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  Jeg synes du skal lytte til Feist eller KT Tunstall.. Du kender dem sikkert men.. alligevel :DFeist Mushaboomhttp://www.youtube.com/watch?v=6GDgKtGLG3EKT Black Horse and a cherry treehttp://www.youtube.com/watch?v=4fykZ3PymMo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jo, jeg kender godt begge sange og er helt tosset med dem!Men det er nu et stykke tid siden, jeg har hørt dem, så tusind tak for reminderen!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhed aw08: Mørke øjne