Skønhedsweekend: Givenchy PhenomenEyes

Skønhedsweekend: Pensler

En ting, jeg hurtigt har lært i min make-up uvidenhed, er, at pensler gør halvdelen af arbejdet. Man kan have med nok så skønne produkter at gøre, men hvis man ikke har ordenltlige pensler at påføre det med, så kan det også være ligemeget!

Da jeg for eksempel var nede at prøve mørk læbestift i MAC, synes jeg, det så alt for “tungt” ud på mig. Men det viste sig, at det var fordi, jeg bare smurte det direkte på. Men MAC-pigen smurte så læbestiften på med en læbepensel, og det så tusind gange bedre ud! En jævnt fordelt farve, der ikke så for “påsmurt” ud – perfekte læber!

Derfor har jeg ret hurtigt fået mig en lille samling pensler. I en ideel verden skulle de selvfølgelig alle sammen være fra MAC, men med 150+ kroner pricetags for en enkelt pensel, så bliver det ikke lige med det samme, at min samling bliver fuldendt!

Jeg har et helt sæt pensler fra L’oreal, som jeg samlede, da de havde den der kampagne med, at man fik nogle pensler med, når man købte et L’oreal-produkt. Fra venstre: Vippebørste, to øjenskyggepensler, læbepensel, pudderpensel og blushpensel. De er faktisk af overrasskende god kvalitet. Måske ikke så bløde, men de fælder i hvert fald ikke.

Så har jeg to fra The Body Shop. De har også et fint udvalg af pensler, som er gode til prisen. Jeg har en læbebørste og en øjenskygge-“blending”-pensel. I virkeligheden ville jeg gerne have haft MAC nummer 224, som er den perfekte blending-brush til at lave smokey-eyes, men den koster 230 kroner! Så indtil videre nøjes jeg med den fra The Body Shop, som koster 80.

Så har jeg en enkelt pensel fra MAC. Nummer 266, som jeg bruger til min Fluidline-eyeliner. Det er den virkelig perfekt til. Den er hverken for stor eller for lille. 266 skulle eftersigende også være god til brynene, så jeg vil gerne have en til, men 160 kroner er meget for en pensel. Til gengæld vil jeg sige, at de kan holde i 10-15 år, hvis man vedligeholder dem ordentligt!
Jeg var inde på MAC-hjemmesiden for at tjekke deres pensler ud, og det viser sig, at der kommer et pensel-sæt i rejsestørrelse! Hvornår og om de kommer til Danmark ved jeg ikke, men det har jeg tænkt mig at finde ud af.

Det blå og grønne sæt er allerede på gaden i England, men det er det røde, jeg er interesseret i. På hjemmesiden står der bare “Coming Soon” under den. I sættet får man fem pensler i rejsestørrelse, herunder 224 og 166, som jeg gerne vil have for £40 (cirka 400 kroner). Det er jo noget af en besparelse!
Jeg vil fortsat tilføje flere pensler til min samling. Lige nu vil er jeg på udkig efter et stor buffer-pensel…Har lidt et kig til Nilens Jord, er der nogen, der har erfaring med deres pensler? Og har I generelt nogle gode pensler, I vil anbefale? Bruger I overhovedet pensler?

(billeder fra maccosmetics.co.uk)

7 kommentarer

 • Maria

  Min samling er meget basis-præget. Dvs. jeg har en lille samt en stor pensel til øjenskygger, og en jeg bruger til blush og pudder.Den til blush/pudder er netop fra Nilens Jord. Det er suverænt den bedste jeg nogensinde har haft, og jeg har efterhånden pløjet mig igennem en del! For det er bare ikke særlig attraktivt med penselhår i hele hovedet. :SDen fælder ikke, er super blød og lækker. Jeg bruger den både til pudder, blush og solskinspudder/bronzer. Tror den er fra “Gold Line Classic” serien, nr. 821. Den er super idet den har “låg” hvis man kan udtrykke det sådan?! hvilket er super, da jeg så altid kan have den med mig.Jeg er blevet lidt lun på at prøve Mac’s Fluidline-eyeliner, nu du taler så godt om den, Maria. Kiggede også lidt Youtube videoer og det ser faktisk slet ikke så avanceret ud. Så jeg må nok have sådan en med tilhørende pensel på et tidspunkt….Nå det her indlæg blev vidst lidt længere end jeg lige havde regnet med. ;-)xoxoMaria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har to pensler fra Nilens Jord, som jeg er super glad for! Så lige umiddelbart vil jeg kun give thumbs-up til dem 🙂 Desuden synes jeg også de fåes til rimelige penge..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Har selv to sæt med forskellige pensler ( ét basic og ét advanced i rejseudgave)fra MAC, som jeg er svært glad for. Deres sæt er klart anbefalelsesværdige, jeg synes personligt at det er en fordel at have børsterne i rejsestørrelse.Husk forøvrigt at købe en flaske af deres brush cleanser, så kan du holde børsterne rene. Jeg bruger den også til min Mason Pearson hårbørste.BTW synes jeg ofte de børste sæt hos MAC, så det er bare om at se efter når man nu alligevel er dér 😉 og jeg mener at der plejer at komme et sæt til jul.Phew! Dét var en lang smøre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vidya

  Jeg har et par pensler fra Nilens Jord, generelt er jeg rimelig tilfreds. Deres pudderbørste er dejlig blød og passer fint til mit behov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ maria:Tak for tippet, jeg vil da helt sikkert gå ned at kigge på den pensel, du beskriver! Og ja, kan kun give min varmeste anbefaling til MACFluidline :D@ tina:Endnu en anbefaling af Nilens jord, så må jeg helt sikkert prøve dem!@ bloggerella: Ih, det er jeg glad for at høre, nu når jeg har set mig varm på MACs rejsesæt. Vil helt klart holde øje med, om de har nogle – især op til jul!@ vidya: Må helt klart ned at tjekke Nilens Jord ud – tak fordi, du deler dine erfaringer med dem!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg overvejer også MAC’s børster, men som du selv siger er de rimelig dyre.. Jeg har selv en lille samling af børster fra nilens jord (den “gylde” serie) og er glad for dem 🙂 de er billige (35-45 kr for “almindelige” børster og 70-110 kr. for pudderbørster) “den gyldne serie” er den billigeste, og de to andre serier er dyrer men stadig i meget overkommelig pris :)jeg har selv 824,828 og 835 (øjenskyggebørster) og bruger dem hver dag 🙂 har også 801 som jeg bruger til pudder :)Man kan forresten også købe sådan nogle brushsets i kastrup luft havn.. http://www.tax-free.dk/ProductDetail.aspx?query=N3X0dj0QBjcwR5C5iGmuAIkXu/SVqV/wp5lofe1pK9+xChLR2iChtUtYGLbRWbVThvis du skulle være så heldig at skulle ud at rejse snart 🙂 eller måske kender nogen der skal??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg har efterhånden udvidet samlingen med et par børster fra Nilens Jord, som er ok – men ikke det samme som MAC!Skal desværre ikke gennem Kastrup foreløbigt…så må gøre godt med den penselsamling, jeg har!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsweekend: Givenchy PhenomenEyes