"Time/0.jpg" />
Luksus vs. budget: Sorte pailletleggings

Søndagssang: Muse – Starlight

Jeg hørte rigtig meget Muse, da jeg var teenager – jeg sang endda deres “Time Is Running Out”, da jeg back in the days sang i et band!

Hvorfor de pludselig ikke fik så meget playtime hos mig, skal jeg ikke kunne sige, men nu er det britiske band igen i heavy rotation hos mig. Årsagen? Det er igen Stephenie Meyer og hendes teenage vampyr-bøger, der spøger. I en af bøgerne takker hun sit yndlingsband Muse, der altid får hende gennem en skriveblokering, og når man læser bøgerne og lytter til Muse, så kan man godt se, at hun er kraftigt inspireret af deres sangtekster.

Så denne søndag hører jeg Muse. Det er svært at vælge en favorit, men én af dem er “Starlight” fra deres seneste plade “Black Holes and Revelations”.

Nu vil jeg ud og få mig noget frisk luft. Jeg kan mærke, at årets hoste er på vej :(, og det hjalp nok heller ikke på det, at jeg var på tour de chambre på kollegie-gangen i går aftes…

Hvilken musik dulmer I tømmermændene med denne søndag?

13 kommentarer

 • baunebaby

  Hm…mere Twilight-related musik.Du ved godt Meyer har lavet nogle playlister som følger bøgerne, ikke? Altså hvis du så godt kan lide musikken(og tænke på RPattz)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, det vidste jeg ikke…Har du nogle links?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, det vidste jeg ikke…Har du nogle links?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Teitur, Tina Dickow og Damien Rice virker altid for mig. Og så måske spejdernes podcast. :)Fik forresten aldrig takket for dit perfekt timede indlæg om “blog-skolen” – nu er blogging-drømmene realiseret. Og så også tak for en fantastisk blog, som altid er den første jeg tjekker!Sarah/The Satisfashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Sarah,Tak for de søde ord 🙂 Jeg glæder mig til at læse med på din blog./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Mmmm Muse… Det går man bare et eller andet sted aldrig galt i byen med, lige meget hvilket af deres albums man tager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det har du ret i 🙂 Glæder mig til nyt fra deres side!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • baunebaby

  Hej MariaDu kan se dem på hendes site:http://www.stepheniemeyer.com/twilight_playlist.htmlog høre dem her:http://www.thetwilightsaga.com/gallery/twilight-playlist(På http://www.hisgoldeneyes.com/playlist.html er der også Twilight-related musik)Phew…det var mange siderPs ved du hvornår du kommer til at se filmen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for links :DNej, det ved jeg ikke…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • baunebaby

  Nå ok…Har du fået brugt noget af dit billige dullegrej endnu?Hvis den der dior æske er denne herhttp://atouchofblusher.blogspot.com/2008/09/more-on-dior-holiday-2008-collection.html så vil jeg gerne have den:P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  En smule…Nej, det er ikke den Dior-æske…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvornår har du “The Guinea Pig Song” som søndagssang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hmmm, det bliver nok ikke foreløbigt…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sorte pailletleggings