"Transatlanticism"/0.jpg" />
Tid til et nyt ur?

Søndagssang: Death Cab For Cutie – A Movie Script Ending

Mmmm, jeg elsker at høre denne sang – især om efteråret. Mere klogt har jeg egentlig ikke at sige…Så tag et lyt, og nu når I er ved det, så tag også lige og hør “Transatlanticism” af samme band – endnu en perfekt sang til en mørk, lidt melankolsk tid.

Hvilken sang hører I, nu når vintertiden officielt er begyndt?
(I har vel husket at stille urene en time tilbage?)

8 kommentarer

 • Julie Amos

  Idag hører jeg Kings og Leon nonstop. Opdaget dem for kort tid siden og fandt så (lykkeligt) ud af, at min søs har tre af deres cd’er liggende. Ret vild med deres nyeste cd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisa

  hvor kikset det end lyder, så hører jeg svenske emilia (big big girl in a big big world), der har lavet en svensk udgave af tue wests ‘en sang om kærlighed’, som jeg godt kan lide, men hans stemme irriterer mig grænseløst. så den her udgave er ret rar. http://www.youtube.com/watch?v=wMMtm5aTcK8den eneste version jeg lige kan finde af den.elisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  Åh Death Cab for Cutie – det minder mig sådan om gymnasietiden:) Jeg har lige et lille spørgsmål eksra – hvordan får du youtube videoer ind på din blog? jeg kan simpelthen ikke finde ud af det:) Håber det er okay at jeg skriver spørgsmålet her. -Du er jo lidt af en blogger-ekspert;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ julie amos: KoL er også rigtig gode! @ elisa: Cool! Jeg vidste ikke, at Emilie have lavet et cover af den sang. Den vil jeg da høre.@ sïdsel: Jeg hørte også TOTALT meget Death Cab for Cutie i gymnasiet – det er et klassisk barometer-band ;)Læs her, hvordan du får youtube-videoer på din blog :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  TAK! Fantastisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Skulle det være en anden gang ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  i dag hører jeg bon iver, bonnie ‘prince’ billy og sufjan stevens. især bon iver kan jeg anbefale som årets efterårs-soundtrack.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Der er også en anden læser, der tidligere har anbefalet Bon Iver, og når du så også gør det, SKAL jeg da undersøge det nærmere…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til et nyt ur?