Elle UKs gaveguide

Comme what may


Ikke nok med at jeg gik glip af ALT for damernes kvindepris i går, så misser jeg også den dag, hvor H&M i morgen slår dørene op for salget af den længe ventede Comme des Garcons-kollektion for den svenske tøjgigant.

I Danmark skal du stille dig i kø foran H&M på Amagertorv i København K, i Fields, Lyngby eller Århus (Søndergade). Dog er mændenes kollektion ikke til salg i Århus. Generelt er det ikke særligt mange steder, man kan købe kollektionen. Jeg mener helt klart, at der var flere steder de andre gange!

Er du ikke i nærheden af et af de udvalgte steder, så kan tøjet også købes online, hvor der sikkert også bliver rift om tøjet.

Har du udset dig nogle ting fra kollektionen, og står du med garanti klar foran forretning eller computer? Eller har du det måske helt omvendt?


(billeder fra hm.com)

4 kommentarer

 • elisa

  jeg synes slet ikke, at der er noget spændende ved den kollektion. så jeg tager bare i h&m for at kigge på almindeligt tøj og finde en kjole til julefrokost!e

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  skal helst sikkert købe bowlerhatten i sort, selvom jeg synes at den skulle være prikket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This World Tonight

  jeg havde egentlig udset mig en jakke, men den kommer ikke på nettet, og jeg har ikke mulighed for at være ved en butik. Så den bliver vist ikke min. :(/Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg håber, at I alle fik fingre i de ting, I udså jer!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle UKs gaveguide