Hvilken forside foretrækker du?

7.december: En variation af Wham!

erlend øye

klik på dagens låge for at høre søndagssangen

Sidste søndag jokede jeg lidt med, at jeg hurtigt blev træt af at høre Wham’s “Last Christmas”. Det er en skøn julesang, der hører til højtiden, men jeg synes godt nok, at den bliver spillet til bevidstløshed!

Derfor blev jeg rigtig glad, da min søster præsenterede mig for en anden version, der er blevet ugens søndagssang. Det er norske Erlend Øye, der udgør den ene halvdel af Kings of Convenience, der har givet den gamle juleklassiker et spin med sin akustiske guitar og bløde stemme. Take a listen – og man kan endda downloade nummeret, hvis man kan lide, hvad man hører…

5 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg synes bedst om den originale version, jeg synes at den på sin vis er mere “glad” og mere “juleagtig”. Synes dog, at det var en skæg idé at fortolke den, men én måned om året er det nu aliigevel bedst at høre Whams version.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg kan også bedst lide originalen, men jeg synes, det er rart med lidt variation. Og så er det jo ikke ringe, at det er Erlend Øye fra Kings of Convenience, som er et af mine favoritbands. Wham hører helt klart julen til. Jeg bliver bare hurtigt træt af sangen, fordi den bliver spillet for meget…Jeg lod være med at gå ind i en forretning, fordi sangen bragede ud gennem højtalerne.Jeg ved ikke, måske jeg har en utroligt lav smertegrænse for at høre Wham…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fantastisk, simpelthen bare fantastisk sang fra Erlend Øye. Man bliver helt rørt 8′)8AmalieMen Whams version er jeg helt enig i, er mest “juleagtig”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er nemlig en rigtig rørende version, Erlend Øye disker op med.Et helt andet feel end Whams, som rigtig nok er mere julet, mens EØ’s er mere melankolsk…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Erlend Øye har også lavet et cover af juleklassikeren… Jeg har skrevet om den her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken forside foretrækker du?