Søndagssang: Mairi Campbell & Dave Francis - Auld Lang Syne

Et øje på hvert øje – eller øre


Jeg lagde først mærke til det i Pirates of the Caribbean 2, hvor Captain Jack Sparrow havde fået sminket øjne på øjenlåget og ned ad kinderne. Det så virkelig freaky ud, når han lukkede øjnene, og det lignede, at de stadig var åbne!

Det samme trick kan ses i James Blunt’s musikvideo til “Love, Love, Love”, som jeg fik øjnene op for (pun inteded!) med hjælp fra Style Bubble.

Og så faldt jeg over et billede af modellen Isabeli Fontana med nogle superblærede øjne-øreringe. Det ligner virkelig, at to par øjne stirrer på én!

Lidt freaky, men meget fascinerende!

(billeder fra Style Bubble, the Fashion Spot og screenmusings.org)

2 kommentarer

  • Emilie

    Det er næppe det rigtige sted, men jeg ved ikke, hvor jeg ellers skal stille dette spørgsmål:Jeg har deltaget i både woman, eurowoman, costume og sirenes pakkekalendere. Mener at der stod på en af siderne, at vinderne ville blive offentliggjort på siden d. 29. Der står imidlertid intet nogen steder. Skriver de en mail rundt til vinderne (og har jeg i så fald intet vundet, øv?) eller hvordan og hvorledes?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Emilie,Jeg er ikke helt sikker, men normalt giver de ikke besked, hvis/når du har vundet i en af deres konkurrencer. Du får bare sendt præmien med posten.Min søster har lige vundet en denimvest fra Sirene (mener hun – hun deltager i ret mange konkurrencer!), og den kom bare med posten. Hun havde ikke fået en mail eller noget…Så der er ikke andet at gøre end at se, om der dukker noget op med posten…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Mairi Campbell & Dave Francis - Auld Lang Syne