Dagens outfit: ALT for damerne LIVE-antræk - fredag

Søndagssang: Kings of Leon – Use Somebody

Kings of Leon

Klik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Da Kings of Leon brød igennem, fik de prædikatet hillbilly-versionen af The Strokes. Og dengang var jeg nok på Team The Strokes, for Followill-familiens musik var måske en smule for hillbilly for mig. Jeg kunne især ikke helt forlige mig med vokalen, der var en kende for snøvlet.

Men hvor The Strokes’ kvalitet på deres udgivelser efter min mening er faldet betragteligt, så er Kings of Leon kun blevet bedre og bedre. Det beviser de især på deres seneste plade “Only by the Night”. Væk er den snøvlende vokal, og ind er den klare, dybfølte stemme krydret med store guitarflader og catchy hooklines.

I like.

6 kommentarer

 • Oh Tvilling

  Hørt hørt hørt! Du har virkelig stil, både tøj- og musikmæssigt :-)Min kæreste var til koncerten med dem 11. februar, og kunne kun skaffe billet til sig selv, så jeg måtte, en lille smule grøn af misundelse, tage på arbejde, mens han var til fed rockkoncert. SÅ snyd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  det er rart at der er andre ude i blogsfæren der heller ikke kan holde fingrene fra Kings of Leon:) Men jeg må indrømme at jeg har været forelsket fra staten. god rest-søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Oh Tvilling: Tusind tak, hvor er du sød! Jeg ville også gerne have været til koncert, men skulle noget andet den dag…@Sïdsel: Ja, fan fra starten har jeg ikke været, der skulle lige lidt mere til for mit vedkommende!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Den bedste søndagssang fra dig til dato!Den er fabelagtig. Jeg er selv møg forelsket i det album pt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg hører også albummet pænt meget!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Damkjaer

  Hey Maria!Hvordan har du lavet gjort sådan, at når man klikker på billedet, bliver man sendt videre til youtube?Jeg kan slet ikke finde ud af det..Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: ALT for damerne LIVE-antræk - fredag