Elle Collections ss09

Træt, træt, træt!

Jeg er bare så træt for tiden! Jeg gaber konstant og har mest af alt lyst til at tage en lur efter frokost. Jeg skyder skylden på kulden, sjappen og sneen! Jovist, var det flot med solskin og blå himmel i dag, men det var spejlglat på vejene. Jeg skred et par gange på cyklen på vej til arbejde og var også vidne til et mindre bilsammenstød…Jeg vil have sol og forår. Kom nuuuuuu!

Apropos sol, så fik jeg for et par uger siden en glædelig overraskelse med posten. Det er sgu sjældent, jeg får breve i konvolutter! Indeni lå et par billeder fra den fotograf, som også var med, da jeg var på pressetur til Tunesien, og jeg har nu endelig fået taget mig sammen til at scanne dem ind. Billederne gjorde mig så glad, og jeg higer nu efter varme dage, der bare er ren lykke…

8 kommentarer

 • Mette

  Du ser rigtig sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Ja, helt enig. Det ser også dejligt varmt ud! ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Sikke dejlige billeder. Jeg får også helt lyst til sol og varme.Det øverste billede er jo bare indbegrebet af varme og glæde, og du ser så skøn ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak begge to! Prøver også at holde humøret oppe ved at have det øverste billede stående, så jeg kan kigge på det. Selvfølgelig kan man godt være glad, når det er koldt – men synes nu, det er lidt nemmere, når det er varmt udenfor!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Ja det kan man da i hvert fald!Der er bare noget helt særlig ved foråret (synes jeg), for det er der man virkelig mærker, at det bliver lysere og grønnere. Det er livsbekræftende! Og man kan begynde at kravle ud af lufferne og uldsokkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det har du helt ret i! Forår er min yndlingsårstid – der har jeg nemlig fødselsdag!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Hihi, samme her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle Collections ss09