Fødselsdagsgaver

Crazy!


Populariteten af Zara’s Balmain-inspirerede sko fortsætter. På the Fashion Spot faldt jeg over dette screenshot af en eBay-auktion, hvor skoene gik for, hold fast, £683.14! Det svarer til cirka 5500 kroner! Så virker de 999 kroner jeg skulle hoste op pludselig ikke som så meget…

Jeg overvejer, om mine sko skal debutere i Det Kongelige Teater i morgen, men jeg tror desværre, at mine kuldskære tæer vil have en lukket sko! Måske jeg skulle sælge skoene på eBay med den fortjeneste man kunne opnå? Puha, det gør ondt i hjertet bare at tænke på at skille mig af med dem, så det tror jeg ikke, at jeg kan. Jeg tror heller ikke, at jeg kunne forsvare at sælge dem til så horribel en overpris!


(billede fra the Fashion Spot)

4 kommentarer

 • Anonymous

  wooow… det er vildt. kan det så ikke næsten betale sig at købe balmains sko istedet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hvad med Aldos efterligning af Balmain’erner? Blev den også fjernet mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hold da op! Hvad koster dem fra Balmain, for så var det da lige før man måske bare skulle ofre det ekstra, hvis man allerede er villig til at betale så meget overpris tænker jeg./L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ anonym: Balmains sko koster 11.000 kroner, så jeg ved ikke, om det kan betale sig?@ Trins: Det har jeg ikke hørt noget om…@ Lotte: Dem fra Balmain koster 11.000 kroner, så ved ikke, om det er værd at ofre det ekstra. Men det er heller værd at give så meget i overpris for Zaras sko!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgaver