Hjemmeblandet Jade

Luksus vs. budget: Smokey eyes-paletter

112
Smokey eyes er for mig den ultimative festmakeup, og så er det jo godt, at alle makeup-firmaerne ligger inde med en øjenskyggepalette specielt beregnet til den dramatiske makeup.

I luksusenden har Dior “008 Smokey Design” til 420 kroner, Chanel byder på “Les 4 Ombres Palette #Smoky Eyes” til 360 kroner, mens Lancôme ligger inde med “Intemporel Smoky G10” til 355 kroner. Hvis disse paletter nærmest er dyrere end din festkjole, så fortvivl ikke, for der er også mere budgetvenlige alternativer.
22
Franske Bourjois er ejet af Chanel, og rygtet lyder på, at det nærmest er Chanel-makeup til billige penge. Det ved jeg dog ikke, om har hold i virkeligheden (læs selv her). Bourjois har dog en fin palette “Smokey Eyes in Gris Dandy” til £7.49, hvilket svarer til cirka 65 kroner. GOSH har paletten “Smokey Eyes” til 120 kroner, mens Rimmel har “Twilight Zone” til £6 (cirka 50 kroner).

Hvis I vil se, hvordan man lægger et flot smokey eye, så findes der et hav af videoer på youtube. Bare søg “smokey eyes”.

Jeg har her valgt sorte/grå paletter, men man kan også sagtens lave et flot smokey eye i lilla eller blå etc.

(billeder fra chanel.com, Elle DK December, Woman December, elleuk.com og asos.com)

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmeblandet Jade