Luksus vs. budget: Mintgrøn, draperet kjole

Grøn concealer styrer!


1. Touch Up Concealer i farve nr. 5 fra Gosh (fås i Føtex og Matas), 2. Color Corrector Quad fra Coastal Scents, 3. CoverAll Concealer Palette fra Wet n Wild (fås i Bilka og Føtex), 4. Mint Concealer fra Mineralissima, 5. Corrective Concealer fra ELF Cosmetics, 6. Master Corrector i farven green fra Giorgio Armani Cosmetics (fås i Illum). Jeg har desværre ikke priser eller link til alle produkter!

Nu tænker jeg ikke grøn concealer som i, at den er økologisk, parabenfri og bæredygtig – nej, jeg mener helt bogstaveligt, concealers der har farven grøn.

Og før du får et skrækscenarie af dig selv med grønne pletter i hele ansigtet for din indre screensaver, så vil jeg berolige dig og opfordre dig til at læse videre for at se, hvilke mirakler grønne concealers kan udføre!

Først skal du grave tilbage til billedkunsttimerne i folkeskolen, hvor du højst sandsynligt lærte om farvehjulet. Måske kan du også huske, at grøn og rød ligger over for hinanden i dette hjul, og at de derfor er komplementærfarver.

Det en grøn concealer gør, når du dupper den over et rødt område på huden – fx en bums, et ar, udslæt eller bare rødmen generelt – er at neutralisere det røde i din hud. Du dupper forsigtigt concealeren på det område, du vil dække og blender det forsigtigt ud – og væk er de røde områder (eller de er i hvert fald blegnet gevaldigt)!

Jeg var selv meget skeptisk angående konceptet, men så købte jeg paletten fra Wet n Wild til cirka 40 kroner, og det virker på mine vinterrøde kinder og næse. Produktet er i cremeform og jeg dupper det forsigtigt på udsatte områder, før jeg kommer foundation på. Man ser stadig en smule rødmen, men det er betydeligt mindsket med en grøn concealer!

Jeg har også prøvet den grønne concelaer fra Mineralissima, som jeg engang fik tilsendt i en prøve i maj og først har fundet frem til nu i alt mit rod. Det er en mineral concealer og er derfor i pulverform. Lige nu er min hud for tør til have den på, men jeg er sikker på, at den bliver et hit til sommer, hvor en cremet concealer nok “smelter” af i varmen.

(billeder fra beautyjudge.com, coastalscents.com, wnwbeauty.co.uk, mineralissima.com, eyeslipsface.co.uk og giorgioarmanibeauty.co.uk)

10 kommentarer

 • Jeg har selv været ret loren ved konceptet grøn concealer, men har fået lidt mod på det nu.

  Rigtig god weekend!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det fantastisk. Har hørt om de her grønne concealere engang i TV, men har aldrig prøvet dem. Det vil jeg da nu!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, hvor sjovt, vidste slet ikke at billigere mærker lavede det! Har tidligere kun set en eller anden grøn primer fra Smashbox som skulle gøre det samme, men de her er da langt mere prisvenlige – tak for tippet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Maria: Det var jeg også, men for mig virker det i hvert fald!
  @Anna: Ja, det lyder nok lidt TV Shop-agtigt, but don’t knock it ’till ypu try it!
  @Charlotte: Jeg har godt set den grønne primer fra Smashbox, men jo der findes meget billigere alternativer – om de er bedre skal jeg ikke kunne sige!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  JA, er helt enig;D et mirakelmiddel – jeg tog den grønne concealer fra Gosh i hånden inde i Matas, for et par uger siden, men endte med at købe en fra Clinique. Den hedder Anti-blemish solutions og dækker ikke kun, men modvirker også rødmen. Den koster 140. Den er dog lidt svær at dække, hvis man kommer til at tage for meget på. Jeg synes faktisk den virker fint!:D Den dækker super godt.. bare lige et tip;) men er nok også lidt hurtigere til at falde for salgstricks:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hvilken grøn creme ville anbefale? Har virkelig brug for en nu, da den jeg har i “pudder form” gør min hud for sminket at se på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Cecilie: Tak for tippet!
  @C: Jeg har den fra Wet n Wild, og den er god til prisen. Jeg har også hørt godt om den fra Gosh, men jeg har ikke selv prøvet den.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] denne fikse concealer fra Rimmel til 64,95 kroner – for tiden er jeg jo en smule besat af grønne concealers! I følge Rimmel dækker den urenheder uden at stoppe porerene, mens den grønne kerne behandler […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michi

  Jeg fik den grønne “GOSH Touch UP
  , men synes ik det rigtig hjælper.
  Så jeg bruger Matas egen dækkestift.
  og den passer perfekt på mig, pga god farve og så både dækker den og hjælper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min favorit concealer er klart fra Laura Mercier 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Mintgrøn, draperet kjole