Den sidste jeg ville forvente i Acne-jeans…

Søde ankelstrømper


Som jeg før har skrevet, så synes jeg, at ankelsokker er en god genvej til at tyvstarte med sommerens sandaler.

Nu har jeg – og jeg er vel ikke den eneste – investeret i en del sandaler, og hvis det skal betale sig, så gælder det jo om, at få så meget wear time ud af dem som muligt – selvom den danske sommer er alt for kort (og vinteren alt for lang, suk…).

Og nu når alle pengene er spenderet på sandaler, så behøver ankelsokker jo ikke at være så dyre! Queen Michelle fra Kingdom of Style har for eksempel klippet i sine blondestrømpebukser, og resultatet er et par fine blondesokker, som kan miks-matches med stribede og blomstrede strømpebukser eller bare alene med en sandal.

Refinery29 har også spottet søde sokker med blomster på (dem på billedet er fra Opening Ceremony). Hvis du har et par blomstrede strømpebukser, som der er hul i, eller som du bare er træt af, så giv dem med tur i saksen, og vupti! så er der søde ankelsokker ala Opening Ceremony.

(billeder fra kingdomofstyle.typepad.co.uk og refinery29.com)

5 kommentarer

 • da mine blondestrømpebukser gik i stykker klippede jeg det nederste til strømper, det øverste til cykelshorts, og lavede et “pandebånd” af nogle stykker der var tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Sådan nogle skal jeg helt klart have fat i… Og det ville da heller ikke være dårligt at være indehaver af de der sko 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @katrine: SMART!
  @Sidsel: Nej, skoene er heller ikke ringe!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er de fine:)
  må jeg låne billedet? Jeg hendviser naturligvis, jeg købte selv nogle stribede ankelstrømper fra Sonia Rykiels kollektion fra H&M i går med henblik på netop at bruge dem sådan:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Du er velkommen til at låne billedet, så længe du henviser 🙂 Og du må også meget gerne flashe dit eget ankelstrømpelook, hvis du vil 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste jeg ville forvente i Acne-jeans…