Sock+shoe

Early bird


Et lidt random billede – men prøv lige at se alle de fantastiske sko, som Alix ligger inde med. Jeg er slet ikke jaloux!

Jeg har allerede været vågen i en times tid – dvs. siden kl. 8 – hvilket for mig er lidt tidligt på en lørdag (hr. kæreste vækkede mig, fordi han skulle på arbejde). Heldigvis skinner solen fra en helt blå himmel, så nu er det vist på tide at hoppe på cyklen og komme hjem efter noget tøj…

Jeg har også vildt lyst til at shoppe, men jeg prøver at begrænse mig lidt, da jeg skal spare penge op til shopping i Spanien. I starten af maj drager jeg nemlig til Sydspanien, hvor jeg er et par dage i Lloret de Mar og et par dage i Barcelona. Zara, Sephora og andre shopping-paradis here I come!

Hr. kæreste og jeg har lige været i Paris, men denne gang drager jeg afsted med mine forældre – de har nemlig brug for en spansktalende guide – og lidt spansk må da stadig hænge ved efter min gymnasietid 😀

Hep, det bliver en ren fest – sol, strand og shopping – what more could you ask for?

(billede fra thecherryblossomgirl.com)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sock+shoe