Kate Moss i Vogue circa 1996

Sommer med E.L.F. Cosmetics!


Yay! Solen skinner og mine weekendplaner står på grill, sol og tømmermænd – skønt!

Det er en perfekt anledning til at udlodde et fint sommer-kit fra E.L.F Cosmetics specielt udvalgt af mig. Med dette sæt kan man få et farverigt og friskt sommerlook – hvad enten det er til hverdag, fest, ferie eller strand.

Sættet består af: Super Glossy Lip Shine Spf 15 i farven “Juiced Berry”, Duo Eye Shadow Cream i farven “Eggplant”,
High Definition Powder, Powder Brush og Blush And Bronzer Compact.

En del af produkterne ejer jeg selv, du kan se mine anmeldelser her og her.

Hvordan deltager jeg?
Endnu engang bliver konkurrencen afholdt på Twitter, for det var et hit for både jer og mig 🙂

Hvis du ikke allerede følger mig på Twitter, så gør det nu – det er ganske nemt!

For at tilmelde dig konkurrencen skal du bare “Reply” eller skrive @MariaHoang og derefter “I <3 summer with E.L.F.” – dvs. “@MariaHoang I <3 summer with E.L.F.”. Jeg trækker lod blandt dem, der har gjort det inden på mandag kl. 15 😀

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Moss i Vogue circa 1996