Dagens outfit: Sort med lidt prikker

Dagens outfit: Kattekjole med blondekrave

Blondekrave (del af bh) fra Hunkemöller, kjole med katteprint købt i London, 2nd hand cardigan, zebrastribet bælte fra Topshop, mørkegrå, ribbede strømpebukser fra H&M og wedges fra Føtex.

I dag kommer min ældste lillesøster på besøg fra Odense, og jeg glæder mig til at se hende! Der er kun 1½ år mellem os, og vi er meget tæt knyttet. Vi er hinandens mest fortrolige, og vi kan altid regne med at få en ærlig mening fra hinanden – også selvom det måske ikke falder i helt god jord… Jeg må indrømme, at jeg er så egoistisk, at jeg gerne vil have, at hun bor her hos mig i København, så vi kan se hinanden noget oftere – og mon ikke det lykkes for mig en dag 😉 Indtil videre må vi klare os med at tale i telefon sammen hver dag – meget gerne i mindst en halv time 🙂 Jeg har en håndfuld rigtig gode, nære veninder, men det forhold, jeg har til dem, kan slet ikke sammenlignes med det, jeg har til mine søstre. Vi er vokset op sammen – på godt og ondt – og kender hinanden, når det kommer til de dybeste tanker til noget mere overfladisk såsom hinandens tøjstil – som langt fra er ens 🙂

Har I selv en nært forhold til jeres søster eller bror? Hr. kæreste synes nemlig (kærligt, forstås!), at jeg bruger alt for meget tid på at snakke om og med mine søstre, men det er jo bare fordi, de betyder alt for mig… Så det kunne være meget rart at høre, at det ikke er mig, der er mærkelig 🙂

25 kommentarer

 • Du er ikke den eneste! Jeg er tvilling, så min kære søster deler jeg ALT med! Vi er også hinandens fortrolige, og ingen af mine veninder kan sammenlignes med hende. Vi kan være noget så uenige, men det går hurtigt over 😉 Ha, ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Min to yngre søstre er også tvillinger. Og ja, de har bare et helt særligt bånd!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde med min søster, selvom hun er 4 år yngre end mig. Mine veninder har altid være misundelige på det forhold vi har, og der er virkelig intet bedre end at have en søster, som også er ‘ens veninde!!

  http://www.spoonyacedia.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, søster og veninde i en og samme person – det er fantastisk :
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er langt fra den eneste 😉 der er 2, 4, 5 år mellemmig og mine søstre, og dem har jeg nøjagtig samme forhold til 😉 de to ældste kommer faktisk hver mandag og spiser, hygger og overnatter 😉 Trods at kæresten syntes det er mærkeligt, da han er enebarn, så elsker jeg det!! Det er fantastisk at have sådan et forhold til sine søstre, og vide at de altid er der for en 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin du er i kattekjolen! Hehe you are not alone! Elsker bare at tale og være sammen med mine søstre, det er bare det bedste 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Og rart at vide, at jeg ikke er alene 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er fedt at du har sådan et tæt forhold til dine søstre. Jeg har selv en tvillingesøster og har det mærkeligt med at vi begge nærmest er flyttet fra reden. Hun på højskole og jeg til London. så vi er gået fra til at se hinanden hver dag til at bo meget langt fra hinanden :/ Kan sagtens forstå du savner din søster tættere på.
  Forresten, kommer der et indlæg om hvordan de der cupcakes var? De er jo så populærere, men synes der har været en del delte meninger om dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er da også langt væk, I pludselig er fra hinanden! Og Agnes Cupcakes skal nok få et par ord med på vejen fra mig 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Jeg har et ret tæt forhold til min lillesøster som er 14½ (jeg er 17), og vi kan snakke om de fleste ting, hvilket er rigtig dejligt! Jeg savner utrolig meget at bo sammen med hende, selvom vi altid skændtes da jeg boede hjemme.. Vores forhold er blevet MEGET bedre efter jeg var på efterskole sidste år, og flyttede til København i sommers..

  Min bror på 18 år og jeg har ikke så godt et forhold, men når vi en sjælden gang imellem tager os sammen og faktisk snakker sammen, kan vi snakke om det meste..

  Min papstorebror på…. eh… noget med 20?? snakker jeg ikke så meget med, fordi han simpelthen er så travl, og så har jeg faktisk ikke mødt ham særlig mange gange… Dog har vi skrevet sammen på facebook osv, og sød, det er han da 🙂

  Og sidst men bestemt ikke mindst har jeg en papstoresøster på 29… Jeg mødte hende første gang for 4-5 år siden, og så har jeg faktisk ikke haft kontakt med hende igen før oktober sidste år.. Vi ses flere gange om ugen, og der er ikke noget vi ikke kan snakke om.. Vi hygger os rigtig godt sammen, laver tøse-ting, går ud og spiser osv.. Det er virkelig dejligt!

  – Så ja, jeg vil men at jeg har et ret nært forhold til mine søstre, og mine brødre kommer forhåbentlig når jeg bliver lidt ældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg tror helt sikkert, at ens forhold til søskende kan ændre sig – forhåbentlig til det bedre 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Johansen

  Hejsa Maria.
  Jeg har også et meget nært forhold til min søster, som er min tvillingsøster.
  Så jeg kunne ikke være mere enig med dig 🙂 Vi snakker også sammen hver dag og fortæller hinanden alt.
  Vildt herligt med søskende.
  By the way… Fed blog
  Kh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Bestemt ikke 🙂 mine søstre er også mine allerbedste venner, og mere end det. Nærmere soulmates 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er bare helt vild med kattekjolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også et meget specielt forhold til min lillebror, på trods af at der er 5 år mellem os 🙂 Vi kan snakke rigtig længe, kender hinanden bedre end de fleste, rotter os stadig sammen mod vores mor, og har det altid sjovt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder hyggeligt! Jeg har også en lillebror, der er 6 år yngre end mig. Ham får jeg desværre ikke set så ofte – men vi får spillet rigeligt med Xbox, når jeg er hjemme og besøge ham 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt med besøg af søster 🙂 Selv har jeg en storesøster, og selvom der faktisk er næsten fem år i mellem os, så er vores forhold også helt specielt. Da hun var teenager og jeg en tyk lille hvalpefedtet unge havde vi godt nok vores ture, men jo ældre vi begge bliver jo tættere og tættere kommer vi på hinanden. Hun er en af mine ynglingsrejsepartnere – vi har været mange gange i London sammen, i Rom, I New York, utallige gange i Spanien, og jeg hber det kan lade sig gøre at hun kommer og besøger mig, når jeg flytter til Berlin i et semester her tik foråret. Jeg er så heldig at hun bor i samme by som jeg (Århus), og selvom vi slet ikke ses hver dag, så snakker vi nemlig også næsten dagligt sammen i telefon – gerne i 30 minutter til halvanden time (hurra for Telmore til Telmore!). Især vores humor har vi til fælles – den er sort og dybt sarkatisk, og jeg tror at det kan være svært for udeforstående at være med. Vi får ofte at vide, at vi ligner hinanden, og nogle har endda spurgt om vi er tvillinger – især fordi vi åbenbart har samme kropssprog og mimik – jeg synes dog slet kke vi ligner hinanden – du kan evt. tjekke det ud i dette blogindlæg:

  http://ohyouprettythings.dk/#post29

  På mange måder er vi også meget forskellige – vi stemmer på hver sin del af den politiske skala, kan ikke lide det samme musik og har generelt vidt forskellige interesser, men på trods af dette har vi et eller andet specielt sammen.

  Men for at opsummere – nej, du er ikke mærkelig 🙂 (eller også er jeg også bare mærkelig!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder hyggeligt! Jeg håber også på at komme til at rejse mere med mine søstre!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  jeg har to søskende, og den ældste er også kun 1½ år yngre end mig – og vores forhold er præcis som du beskriver dig og din søsters 🙂 min yngste søster og jeg er slet ikke ligeså tætte.. selvom vi er blevet mere tætte, efter hun er blevet ældre (der er 6 år mellem os), så tror jeg aldrig, vi vil få det samme forhold, som jeg har til den anden.. men jeg håber vi kommer tættere på hinanden, efterhånden som hun også bliver ældre.. så er det lidt, som om aldersforskellen bliver mindre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg tror helt sikkert, at alderforskellen bliver mindre, jo ældre man bliver 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Dagens outfit: Kattekjole med blondekrave […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sort med lidt prikker