Dagens outfit: Lidt mere farve...

En ladning La Roche-Posay

Min midterste lillesøster (jeg har nemlig tre i alt: Den ældste, den midterste og den yngste) er virkelig en haj til at shoppe på nettet! Da hun døjer med følsom, tør og eksemplaget hud som mig, så har jeg lokket hende med i La Roche-Posay-fanklubben 🙂

Men i stedet for at købe os fattige på det lokale apotek, så har lillesøs fundet frem til et tysk apotek, hvor vi går sammen om ordrer for at spare en betragtelig sum. Min seneste ladning bestod af 2 stk. renseolie (som jeg er kæmpefan af!) og Cicaplast-creme (som jeg ønskede mig til jul, og ikke fik…). I Danmark ville det koste mig 390 kr., mens jeg via netshopping skulle hoste ca. 192 kr. inkl. forsendelse (som btw er med UPS og lynende hurtigt – til kun 4 euro!).

Haps! Der sparede man da lige 50 procent 😀

EDIT: Det fremgår vist ikke helt klart af teksten, så I får også et link til det tyske apotek HER.

28 kommentarer

 • Helle

  Super tip, tak for det Maria 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har ført hørt om dette mærke.. Hvad er der så godt ved det?? Er det værd at skift for? 🙂
  Og hvilket tysk apotek er det lige?? For det er da et kup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Tine,
   Det er et mærke specielt udviklet til følsom, tør, eksemplaget og skadet hud. Om det er værd at skifte for, afhænger meget af din hud og personlige smag… Linket til apoteket finder du i indlægget 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Hvor lækkert!
  Jeg køber mig også selv fattig i creme fra apoteket, så er er meget interesseret i et link til det tyske apotek, I har købt gennem ?

  Hilsen Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  hvad er adressen til det apotek?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minja

  Ihh hvor lækkert! Jeg er også stor fan af La Roche-Posay. Kunne du fortælle hvilket apotek det er. Jeg har nemlig også prøvet at finde det billigere på nettet, men har ikke haft så meget held. Jeg skal have en Cicaplast og Toleriane rens 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Minja,
   Jeg har linket til apoteket i indlægget 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du om det er milde produkter, om der er parabener osv i? Synes ofte, at forestillingen om, at produkter købt på apoteket altid er tip top gode, ikke holder vand 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Anna,
   Jeg har meget følsom hud og har ingen problemer med La Roche-Posay. Produkterne er uden parabener – og de fleste også uden parfume.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne du måske lokkes til at lave et indlæg om din hudpleje, jeg har nemlig overvejet af bruge nogle af produkterne fra La Roche? Sådan mere om hvilke produkter du bruger og hvorfor… – Kendte godt det tyske apotek, det er så smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind, tusind tak for det übergode tip! Lige nu bruger jeg dog Cliniqie, men har haft brugt La Roche og har god erfaring med det 🙂 Det er da bare så dejligt, at du vil dele det med os andre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er da et tip, der selvfølgelig skal deles, synes jeg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  TUSIND TAK! det jo virkelig et godt spare tip bruger Vichy og kan jeg se de også har – sikke en prisforskel!
  Skal helt klart også prøve mere La roche-posay nu når pengepungen ikke bliver tømt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, der er masser af penge at spare – ikke kun på La Roche-Posay 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj jeg vidste ikke de havde en renseolie. Den bliver vi vist nødt til at have en test af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  har du erfaringer med deres solcremer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Tusind tak for tippet, det er jo mega fedt! Jeg bruger selv produkter fra Vichy og er så træt af at købe mig fattig på apoteket, så det her har reddet min hud de næste mange måneder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Yay! Sparetips er gode for både huden og pengepungen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celia

  WUhuuuu Maria, giv din søster et kæmpe kram fra mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Cool, bortset fra de kun har den creme jeg bruger i 40 ml. Lidt ærgerligt at man ikke kan få større bøtter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ævs! Du kan jo prøve at skrive til dem og høre ad… Hvis du kan tysk 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Lidt mere farve...