5 favoritter i december

Store flytteuge

Hej, hej alle sammen 🙂 Puha, så blev man lige panisk og abstinensagtig, fordi bloggen var nede! Denne uge står i flytningens tegn for mit vedkommende… Udover at passe mit arbejde, skal jeg på en eller anden måde finde tid til at pakke mine ting på Nørrebro ned i flyttekasser, dirigere med et par flyttemænd og pakke alt sammen ud igen på Christianshavn. Ikke nok med at jeg flytter i det virkelige liv, så flytter jeg også virtuelt… Vi flytter nemlig til en ny server, der forhåbentlig kan klare presset – bloggen har jo desværre haft en del nedetid på det seneste.

Så hvis der er lidt stille her på bloggen den næste uges tid, så er det fordi, jeg flytter – både i det virkelige og virtuelle liv 😉

Vi ses på den anden side!

/Maria

5 kommentarer

 • Teresa

  Øv – jeg var ellers blevet helt vant til at se dig i det lokale supermarked 😉 Men held og lykke med flytningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hehe, så var jeg nok ikke et kønt syn 😉 Men ja, kommer til at savne min lokale Fakta!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder her på Fyn og skal starte studie fra februar i København, så jeg skal også meget snart flytte. Det tager lidt hårdt på mig, da jeg faktisk ikke har et sted at flytte hen endnu. Jeg drømmer om en god bolig på Nørrebro (fordi jeg skal have timer på Panum) som jeg kan få nu her og have i laaang tid – Så slipper jeg for at skulle flytte så mange gange for at få et ordentligt sted, og så kan jeg indrette osv. med det samme. Det er lidt svært, hvis man flytter hen et sted, hvor jeg kun skal være i få måneder. Suk!

  Nå, men glædelig flytteuge til dig i hvert fald! 🙂

  /Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er svært at finde bolig i Kbh! Man skal nok ikke være så kræsen 😉 Har boet i Kbh 2,5 år og dette er tredje gang, jeg flytter 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg ved det. 🙁 Boligen på Nørrebro er skam også bare ønsketænkning. Jeg tager hvad jeg kan få, og så må jeg jo bare flytte et par gange 😉

   /Therese

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i december