Dagens outfit: Med gult bælte

White on top

PhotobucketKirsten Dunst i fin hvid top. Hvid bluse med blondestykke og flæser forneden fra Custommade hos musthaves.dk, top med broderie anglaise forneden fra H&M Conscious Collection, bluse med bådudskæring og broderie anglaise fra Rika hos youheshe.com og bluse med trekvart-ærmer fra Storm & Marie hos oxideret.dk.

Kirsten Dunst flasher her det perfekte forårsoutfit, hvis I spørger mig! Hvid, feminin bluse møder rå, rockede skinny jeans og støvler. Fuldend med solbriller og skødesløst opsat hår… Jeg skal i hvert fald på jagt efter den perfekte hvide bluse – det er helt sikkert 🙂

(billeder fra thefashionspot.com og de respektive webshops)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med gult bælte