Beauty storage pt. 1

Metallic sandaler

Photobucket1. Zara, 2. Topshop, 3. Studio Pollini hos Yoox, 4. Nicholas Kirkwood hos MyTheresa, 5. Acne, 6. eBay, 7. Lise Lindvig, 8. Mimic hos Smartgirl, 9. Givenchy hos Mytheresa, 10. Sergio Rossi hos Yoox, 11. Nelly, 12. Dorothy Perkins, 13. Pedro Garcia hos Mytheresa, 14. Diego Dolcini hos Luisaviaroma, 15. Barbara Bui hos Yoox og 16. Magrit hos Yoox.

Jeg går og drømmer hede drømme om et par flade, metallic sandaler. Metallic ville stå så flot til solbrændte fødder og tæer, mens flade sandaler nu engang er det mest behagelige 🙂 Især sandaler i en anden metallic farve end de traditionelle sølv og guld ville være mægtig pænt! Mine favoritter er helt klart dem fra Acne og Sergio Rossi…

Alle sandalerne, jeg har fundet, er forresten uden tårem, for sådan nogle kan jeg ikke så godt med. Er det mig, eller er der ikke utroligt mange sandaler, der er udstyret med den rem, der bare gnaver mellen storetå og tå nr. 2?!

Nu vil jeg hoppe i bad og gøre mig klar til fødselsdagsgrillfest på Amager. Det bliver ikke det helt vilde, da jeg skal på arbejde i morgen. I går var jeg til Distortion og et par læsere kom over og hilste på mig – så hyggeligt 🙂 Men hr. kæreste blev lettere chokeret, hehe! Det sker nemlig ikke så tit, at I læsere kommer og siger hej. I skriver efterfølgende i kommentarfeltet, at I har set mig dér og dér. Måske det var et par øl, der gjorde, at I turde komme og hilse?! Men altså, øl eller ej: Kom gerne og sig hej, hvis I ser mig 😉

(billeder fra de respektive webshops)

10 kommentarer

  • De er flotte!

    /Emma

    http://www.whatliesahead.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fine, fine sandaler (: Selvom dem jeg lige klikkede forbi var pænt over mit budget. Men så sparer man jo de penge, ikke? 😉
    Og sådan nogle tåremme er heller ikke mig, mine tæer skal nærmest bare kigge på dem, før der bryder et gnavesår frem. Unødvendig tortur for fusserne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er virkelig vild med par nr. ti. Farven er så fin. Men så på en eller anden måde syntes jeg ikke at den er så sommer agtig.
    Guld sandaler syntes jeg også er kedelige. Men sløv er jeg nu stadig ret begejstret for, især hvis det bliver kombineret med en blåtonet metallic farve..

    You and I life

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg blev engang hilst på i lufthavnen sammen med min far, og han blev i hvert fald fuldstændig paf! Det gjorde jeg nu også selv 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vist en naturlov at thongsandaler skal gnave mellem tæerne og enig i at der er ufatteligt mange sandaler derude, med sådan en tåttortur på sandaler.
    Mine egne flade er også udstyret med det og er derfor klistet til med både fast gelésål til sådan en type sandal samt vabelplaster viklet omkring strengen.
    Det har mindsket riskoen for gnavsår lige der med 90-95% – men kønt er denne anordning ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Jeg går helt uden om om dem – med mindre det er klipklapper!
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty storage pt. 1