Søndagssang: James Blake & Bon Iver - Fall Creek Boys Choir

Seneste køb: Angorastrik fra Acne

PhotobucketJeg benyttede mig lige af, at Magasin havde søndagsåbent i dag og smuttede ind for at hapse denne lækre strik fra Acne. Har længe sukket over den og tænkte, at nu skulle det være, inden den blev revet væk. Strik er lidt som med frakker – det er om at være tidligt ude!

Acne har utroligt mange lækre strikstyles i angora denne sæson – både med trekvartærmer, med lange ærmer og cardigans i lækre farver såsom grå, karry, bordeaux, sort, mintgrøn og navy. Mit valg faldt på en navy sweater med 3/4-ærmer, for sådan én kommer jeg suverænt til at få brugt mest. Den er SÅ fluffy og helt utroligt blød!

Jeg vil kombinere sweateren med sorte skinny jeans – for sort og navy holder jo! – evt. med en af mine mange skjorter under. For et lidt mere festligt look vil jeg matche den med en pailletnederdel – som Marie gør HER – eller mine læderbukser. Uh, nu gør det faktisk ikke noget, at det snart er efterår 🙂

Sweateren – der hedder Ruth – kan fås online hos YouHeShe, men er udsolgt i str. S og M. Se, det var jo det dér med at være tidligt ude 😉 Jeg har forresten min i str. XS, da den er en smule stor i det.

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: James Blake & Bon Iver - Fall Creek Boys Choir