Dagens outfit: Hva' så Roskilde?

Søndagssang: Jack White – Sixteen Saltines

jack white blunderbussKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Da jeg var på Roskilde i fredags, så jeg Jack White på Orange Scene. Jeg har set The White Stripes live før i 2005 – en super fed koncert – så jeg glædede mig til at se Jack White solo. Helt solo var han nu ikke, for han havde det mest cool, kvindelige band med sig – alle klædt i romantisk hvidt med blonder og flæser. Virkelig gennemført! Jeg må indrømme, at jeg før koncerten ikke havde fået lyttet hans soloalbum “Blunderbuss” igennem, men det kan jeg love for, at jeg har fået indhentet nu.

Det sker ikke så tit, at jeg hører albummet efter at have set nogen live, men ved at gøre det, så fandt jeg ud af, hvor genial Jack White er – både live og på optagelse.

Jeg har haft mig en utroligt produktiv søndag indtil nu: Har støvsuget, vasket gulv, gjort badeværelse rent og taget opvask. Og nu vil jeg gå mig en lang tur i solskinnet langs bryggen for at hente min cykel, som jeg lod stå på arbejde, da jeg tog til Roskilde. Go’ solskinssøndag til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Hva' så Roskilde?