Stadig på?

Søndagssang: Sondre Lerche feat. Regina Spektor – Hell No

hell noKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Ok, hvor blev den weekend lige af?! Fredag ræsede jeg ud for at vise mine forældre vores nye lejlighed, hvorefter jeg styrtede hjem for at gøre mig klar til TV3’s legendariske sensommerfest. Dog blev det ikke til det helt vilde og våde, da vi lørdag skulle male det sidste rum, og så stod den på god mad og rødvinshygge i vores improviseret-møbleret spisestue – og vi hørte bl.a. denne sang med to af mine yndlingsartister. I dag har vi fjernet al afdækning og svinget støvsugeren, før gulvene i den kommende uge skal have en omgang – men så er vi også klar til at flytte næste weekend 🙂 Glæder mig til at falde helt på plads, så jeg får mere tid til bloggen. Savner det – og jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig på?