Makeup til nytårsaften

End of the year… Beginning of the year…

 photo happy-nye-2014.jpgNytår! Tag lige og smag på det ord, for det kan godt være, at det smager af nyt, men det har i den grad også en note af noget gammelt over sig – det “gamle” værende år 2014, der er ved at rinde ud.

For mig har 2014 været et år, hvor der på overfladen måske ikke er sket det store: Samme job, samme kæreste, samme blog – men når jeg alligevel ser tilbage på året, der er gået, så kan jeg med ærlighed sige, at jeg virkelig har oplevet nogle ting, der har vendt op og ned på mit syn på tilværelsen, og 2015 skal i den grad være anderledes fra 2014 – både på godt og på ondt 😉

Jeg vil slutte af med at sige tak til jer, kære læsere. Jeg har haft så travlt med at være optaget af mig selv og mit privatliv, at jeg helt har glemt, at bloggen i oktober fyldte SYV ÅR. Det er altså ikke alle bloggere, der kan sige, at de på ottende år har de mest fantastiske læsere. Lad os sammen gøre 2015 til et fabelagtigt år! Det måtte da gerne indeholde både fine sko og katte 😉

Rigtig godt nytår – og pas nu på jer selv og hinanden derude!

/Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup til nytårsaften