Søndagssang: Nicki Minaj - Va Va Voom (MskSinister)

Rockstud Rainbow

 photo rockstud-1.jpgI år håber jeg at kunne realisere drømmen om et par rockstud-sko fra Valentino. Prisen har længe afholdt mig fra at købe dem, men nu har jeg savlet over dem i SÅ lang tid, at jeg måske nok alligevel kan forsvare at smide så mange penge efter et par sko 😉 En tur på Pinterest har bestemt ikke gjort min craving mindre… Mange af de mere vilde farver og prints – som jeg er mest vild med (surprise, surprise!) – er desværre sæsonfarver, og det viser altså bare, at jeg ikke skal tøve for lang tid med at få fingre i et par rockstuds 😉

Hvad drømmer du om at købe i år?

8 kommentarer

 • Åh, jeg er helt forelsket i de flade beigefarvet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan kun anbefale dem!! Har selv to par og knuselsker dem. Skal have mig et par beige til foraaret, synes deer saa smukke 🙂 Jge vil dog anbefale at holde dig til de mere neutrale farver, for de passer med alt og holder i mange aar fremad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har set mig mest lun på leopard, det er meget “klassisk” i min bog 😉 Men ja, de pudderfarvede er også pæne, drømmer om dem i poudre <3
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Du kan roligt købe et par…Jeg fik en “hjerneblødning” og købte et par (de høje) sidste år, de er SÅ gode at have på!!!
  De har været til både julefrokost og Kobberbryllup ,med vild dans og halløj…Jeg har aldrig ondt i fødderne dagen efter med dem. So you go girl! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, du lokker 🙂 Drømmer dog mest om de flade eller kitten heels 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dem drømmer jeg også om. Men svært at vælge hælhøjde også!!!! De er som regel på udsalg i sæsonfarverne har jeg lagt mærke til – så dem på netaporter i efteråret. Måske var det en idé at kigge lidt rundt på de store sider og lægge dem på ønskeliste? Så får du en mail, hvis de bliver sat ned 🙂 Go jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tro mig, har i den grad nærstuderet udsalg 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Nicki Minaj - Va Va Voom (MskSinister)