Lågkrukker

Back from London

 photo backfromlondon.jpgDer har været lidt stille på bloggen de seneste par dage, og det er fordi, jeg har været et smut i London 😉 Min søde hr. kæreste blev nemlig 30 år, og det skulle fejres med manér. Der kommer mere London i et andet indlæg, men I får lige et billede af en meget glad Maria, der spiser is lavet med flydende nitrogen på Dinner, der er stjernekokken Heston Blumenthals tostjernede Michelin-restaurant. Mmm, den var go’!

Kig tilbage i morgen, hvor jeg lægger en video med et London-haul op 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lågkrukker