(lør)Dagens outfit: Tea & wine

(gårs)Dagens outfit: Pink Monday

 photo outfit_270415_1.jpgStrik fra Uniqlo, nederdel fra Zara, sko fra Valentino, taske fra 3.1 Phillip Lim. På læberne har jeg Forever Lip Shine i “Funky Friday” fra GOSH

I går havde jeg en fridag, så det udnyttede jeg med en lille osetur, hvor jeg fik shoppet en smule – I kan få et hint HER. Jeg var også på jagt efter noget stof til et DIY-projekt, men der var desværre ingen gevinst der. Til gengæld var der gevinst på blomsterfronten, for det er endelig blevet pæon-sæson, så der røg lige et bundt – eller tre er det nok nærmere 😉 – med hjem.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Lille

  De skoene passer jo bare til alt! Så fin pink vår-outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, og ja, skoene passer til alt – er SÅ glad for dem 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saba

  Hvornår har du fået anskaffet dig de der skønne valentino sko?!
  Det må jeg have misset.. Men de er godt nok flotte 🙂
  Du ved ik om de er på tilbud eller lignende nogen steder? Søger dem i nude

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg købte dem under januar-udsalget – på matchesfashion.com 🙂 Jeg tror kun, det er sæsonfarverne, man kan være så heldig at finde på udsalg. Nude er jo en klassisk farve, så de kommer højst sandsynligt ikke på udsalg 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(lør)Dagens outfit: Tea & wine