Turbo-Turban

Søndagssang: Stereophonics – Dakota

dakotaKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg bruger denne vejrmæssigt skizofrene søndag på at fylde min telefon med den ultimative roadtrip-playliste, og denne sang er bare et must for mig. Det er ret sjovt, for denne sang har faktisk været søndagssang før tilbage i 2008, hvor jeg netop drømte om at have råd og tid til at tage på roadtrip i USA – og nu sker det sgu 🙂 Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig helt absurd meget?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turbo-Turban