Video: Coral Crease

Søndagssang: MOON – Light Is In Your Eyes

moonKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg håber, I har haft en absolut fantastisk weekend, så I er klar til en ny uge? I går hoppede hr. kæreste og jeg i bilen og kørte til Orø, som er en lille ø ude for Holbæk. Hr. kæreste har nemlig fået den fikse idé, at vi skal købe et sommerhus, mens jeg er lidt mere skeptisk over for konceptet – vil indtil videre hellere købe Chanel-tasker 😉 Der var rigtig fint og hyggeligt, meeen jeg er endnu ikke helt forelsket i idéen… Jeg vil gerne undersøge andre sommerhusområder, inden vi overhovedet overvejer idéen om et sommerhus. Kan I anbefale et område (hvor sommerhuse ikke koster en milliard), og som er et par timers kørsel fra København?

4 kommentarer

 • Anne

  Tag et kig på Møn. Der har vi selv ledt efter sommerhus og der er en del små fine gårde til helt latterlige priser. De kræver så lidt arbejde, men det kan kun være en god udfordring for en arkitekt 😉 Held og lykke med jagten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Anne
   Jeg er også ret hooked på Møn, så tak for tippet! Og et håndværkertilbud ville bestemt ikke være slemt. Hvis hr. kæreste og jeg skal drømme helt stort, vil vi nemlig på sigt købe noget faldefærdigt, der bare skal rives ned, så hr. kæreste kan tegne drømme(sommer)huset 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Marielyst på Falster er et hyggeligt sted:-) Og med mulighed for også at købe tomme grunde i de gamle dele af området, f.eks. Bøtø, så det ikke er en åben mark, man starter ud på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tippet – det vil vi kigge på 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Coral Crease