Back in stock

Sporty stribes

sporty-stribesIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Bælte fra H&M // Nederdel fra Zara // Blondetop fra Ganni // Blomstret top fra Saint Tropez // Bomberjakke fra Monki // Ur fra Daniel Wellington // Bh fra Love Stories

Jeg har langt fra den mest sporty stil, men jeg er nu alligevel ved at lune op for dette sporty element. Sat sammen med blonder, lyserød eller blomster så er de stribede elastikkanter nemlig et perfekt sporty twist til ellers meget feminint tøj. Ligesom med pussy bow-blusen tror jeg, at det er Gucci, der igen får mig til at tø op over for ting, jeg ellers ikke ville skænke en tanke 😉 Jeg har allerede købt nederdelen fra Zara, der med sit metalliske skørt og stribede elastiktalje er ret så Gucci-esque uden helt at koste det 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in stock