Søndagssang: Sophie Ellis-Bextor - Come With Us

Kung Fu Panda

 photo panda-collage.jpgBomuldsstof fra Stof & Stuff // Babysengetøj fra Liewood (adlink)// Hagesmækker fra Zara // Bodystockings fra Zara // Håndklæde fra Liewood // Bukser fra Zara // Natdragt fra Zara

Nu er det så her, at jeg gerne vil kunne fortælle jer, at jeg da sleeet ikke har noget tema for hverken garderobe eller indretning, når det kommer til baby, men collagen her siger nok lidt det modsatte 😉

Lidt i spøg har hr. kæreste og jeg døbt bebs for kung fu panda, for vi kan SLET IKKE blive enige om et navn, ahem. Nogen vil måske mene, at kælenavnet er en smule politisk ukorrekt, da han jo er halvt asiat, men jeg synes altså, at det er nuttet (og jeg er altså asiat).

Panda-tingen startede med et par køb i Zara, da vi var i Barcelona, ooooog så fast forward til, at jeg har støvsuget Zara og Liewood for panda-pyntede sager til poden 😉 Næste køb bliver noget stof, som skal blive til endnu et sæt sengetøj. Og så er vi vist også dækket ind på den front 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Sophie Ellis-Bextor - Come With Us